miercuri, mai 16, 2007

Looooooool!!!!

Dumnezeule, ma sufoc de ras.Rad incontinuu de aproape o ora, de unu' singur.Am intrat pe un forum, la care vad titlul topicului:

Se dau inapoi cadourile la sfarsitul unei relatii?
Da!!!! 20 5.45%

Nu. 209 5 6.95%

I think you suck! 138 37.60%

Boooooon.Apoi, tipul care a facut topic-ul pune intrebarea:
Moxo: Cand un baiat si o fata incheie o relatie, trebuiesc inapoiate cadourile? Ce parere aveti? Mie mi se pare normal, din momentul in care ai investit timp, bani si sentimente in acea relatie macar partea financiara sa ti-o recuperezi ca sa nu iesi cu totul in pierdere.

Altul raspunde:
asmvax:eu zic pe langa returnarea cadourilor sa mai dea si ceva in plus.....pentru celelalte servicii acordate....

Un altul raspunde:
X-White:Moxo ce te faci daca fata era virgina si tu ai rezolvat-o? Ii dai virginitatea inapoi ?

Personajul nostru raspunde:
Moxo:Nuuuu...nu era virgina dar eram eu in schimb! Mi-a luat ceva ce nu poate sa imi mai dea inapoi niciodata. La fete barem se poate face o operatie, dar la baieti ce sa mai faci?

Un altul raspunde:
PigBrother:Cea mai mare penibilitate auzita saptamana asta. Cum sa ceri mah cadourile facute fetei inapoi?Madre de Dios, daca mai sunt d-astia ca tine, nu ma mir ca femeile cred ca suntem niste porci.

Din nou personajul isi intra-n rol:
Moxo:Cum de ce? Ptr. ca am suferit si o pierdere financiara, pe langa una emotionala!Deci...facusem mai demult un calcul cam cat investisem in ea, in cadouri si alte cheltuieli adiacente:-o adaptor bluetooth ptr computer 30RON-un ursulet de plus 20RON-un film pe DVD 30RON-o carte 30 RON-o pereche de chiloti 10RON-facut cinste cam o data la 2 sapt cu un suc, sau altceva -cam 5Ron*20 de ori=100RON-un avort -100RON(pe asta nu am inteles de ce a trebuit sa-l platesc eu...dar in fine...nu am zis nimic ptr. ca o apucasera istericalele)-cateva zeci de prezervative-50 RON-scos o data la pizza impreuna cu niste prietene de ale ei -40RON-cumparat ciocolata, suc si alte de-ale gurii cand venea la mine acasa(5RON*50=250RON)Hai sa zicem cu alte chestii de care nu imi aduc aminte ca se ridica totul pe la 700-800RON ptr. un an de relatie.Ea in schimb mi-a dat un medalion, un mouse de computer, niste chestii aromatice si alte cateva maruntisuri care se ridica la maxim 30RON si nu prea mi-au folosit la nimic.Dupa aceste cheltuieli m-am ales cu sex cam de 2-3 ori pe sapt. si o felatie pe sapt(adica cu totul am obtinut in medie 150 de partide de sex si vreo 70 de felatii). In general am iesit mai ieftin cu aceasta prietena decat daca ma duceam la curve de pilda, deci hai sa zicem investitia nu a fost chiar asa de rea.Dar dupa ce am aflat ca m-a inselat, m-am gandit sa iau si celelalte chestii pe care i le-am dat(ursuletul, cartea, DVD-ul,etc.) ptr. ca valoreaza mai mult si sunt mai folositoare decat lucrurile pe care mi le-a dat ea mie. Mi se pare logic!

"Porcul" isi intra-n rol again:
PigBrother:Nici nu ma mir ca te-a inselat.Mult succes in viata, mai departe. O sa ai nevoie.

Savy zice si el:si daca iti cere si ea felatiile inapoi ce te faci ???
Ceofy intreaba si el:hm....prezervativele sa zicem k le recuperai si le vulcanizai )...dar cu chiloteii ce aveai de gand sa faci?
Iar Indie ii da raspunsul:ii spala si ii dadea urmatoarei

Cel mai tare post mie imi pare ca l-a avut urmatorul:
AchidChaos:Moxo , in cazu` in care a inghitit sperma dupa felatie sa nu uiti s-o treci pe lista . Si aia ce javra , l-a anuntat pe ym ca-l paraseste Voi n-ati inteles ca omu`i suparat ca l`a parasit ? cerandu`i cadourile inapoi vrea sa se razbune legal.

Discutia e mult mult mai lunga, Moxo e mistocarit de toti si aprobat de vreo alti 2 nebuni, ca si el de altfel si totul culmineaza cu urmatorul mesaj:
Esti constient ca se considera contraventie faptul ca nu ti-a facut felatie la fiecare partida de sex? Asa ca mai pluseaza, te rog.A, si felatie inseamna cand prin respectivul gest se ajunge la minim o finalizare. Daca nu, e tentativa nereusita, care se considera maltratarea partenerului.Daca cumva ai facut si tu cuninlingus, nu se scade din datoria ei, tu ai facut-o pentru a balansa Chi-ul Universului, in nici un caz pentru ea...

Sper ca v-a placut =))=))=))=))=))

2 comentarii:

Lips of an angel spunea...

Mor de ras =)) Doamne .. mare Ti-e gradina .. ptiu =)) Adi .. cand ne certam sa-mi dai cadourile inapoi.. si eu tie la fel >:P =))

Anonim spunea...

La cat de dobitoc pare a fi nici nu ma mir ca l-a lasat. Daca are gandirea asta....e vai mama lui. Sa se apuce sa faca, calcule la sucuri si ciocolata sau inghetata sau....prezervative sau cea mai zis el acolo, inseamna ca trebuie sa fie dus cu pluta rau de tot.