duminică, mai 06, 2007

Sexul, o consecinta a sentimentelor sau simplu instinct animalic?

Incep post-ul asta prin a-i "multumi" lui Cami, pentru ca ea m-a batut la cap vreo 30 de minute sa scriu pe blog, sa nu fiu lenes.Deci merci Cami!
Dupa cum si titlul o spune, am o intrebare care ma framanta de mult timp: ce e sexul pentru voi, o necesitate sau o transpunere fizica a sentimentelor dintre cei doi parteneri?Probabil pentru unii, sexul de fapt nici nu exista, in vocabularul lor numindu-se dragoste.Mai precis, sex cu implicare sentimentala, cu mangaieri tandre, cu soapte dulci si multe bla bla-uri de genul.Pentru altii, sexul este doar o necesitate, o descarcare (daca ma intelegeti :), o chemare a hormonilor =)).Sunt foarte curios sa aflu voi ce parere aveti despre aceasta problema si va invit sa va spuneti atat parerea, cat si ce obisnuiti sa practicati cu partenerul/partenera, amantul/amanta, sotul/sotia sau cu vaca/boul din ograda, daca sunteti cumva zoofili =)).Si cei care nu au facut inca pasul acesta isi pot da cu parerea despre cum ar vrea sa fie prima data. :D

7 comentarii:

katutzu spunea...

DECI, asadar si prin urmare .. PT MINE (=))) sexul este : .. .. .. un subiect TABU !! Stiu fffff multe despre chestia asta .. sunt pregatita fizic, mental dar nu si psihic.. nu s-a ivit momentul. Asta inseamna ca e un pas important in viata mea pe care nu-l pot face cu primul venit (asta imi aminteste de FIFOsi LIFO dar asta e alta mancare de peste - am diaree verbala.. stii doar).. sunt sigura ca va veni si momentul ala cand voi spune ce simt cand fac sex.. si JUR ca tie iti voi spune mai intai.. dar nu pe blog.
Te pup :*

AditZa spunea...

Poate imi spui cum e senzatia face2face...Intelegi tu ce am vrut sa zic. :D=))

P.S.: Pentru carcotasi, era doar o gluma!!!!!!!

katutzu spunea...

:)) Vedem noi mah .. noi sa fim sanatosi ca prezevative sunt =)))

Anonim spunea...

depinde de conjunctura. din punctul meu de vedere, cine spune ca a facut sex doar din dragoste, minte. sunt multe cazurile in care simti nevoia sa te descarci si atunci apelezi la aceasta cale.
nu e nimic rau in asta.
desigur e altceva cand persoana cu care o faci, e persoana pe care o iubesti. e mult mai profund, mai frumos, mai, mai, mai......

la ultima parte nu comentez.....:d

katutzu spunea...

Au .. eu nu vazui ultima parte.Ma blocasem undeva mai sus cu gandul la comentariu :)). Prima oara .. nu cred ca trebuie facut planul ca tiganul,nah e normal ca fiecare are vise .. dar nu e neaparat ca asa sa se intample.Important e sa existe dorinta si sentiment din partea amandurora .. cred ca e imposibil sa nu iasa bine.

Anonim spunea...

Insitnct animalic? Prea dur spus. Mai degraba as spune ca ne nastem cu procreerea in sange.
(e corect folosit sper. Prea multe limbi straine strica. Incep sa uit romana)
Sunt pareri si pareri. Unii il considera ca pe o transpunere fizica a ceea ce simti. E adevarat, romaticii ii spun "a face dragoste", nu "a face sex". Dupa mine este si o diferenta. Sexul nu implica un preludiu mai mult de 3 minte :)) - asta depinde de cat de scurta este o partida, in unele cazuri reducandu-se chiar la 5-7minute. Stiu cazuri :))
Eu inca nu am practicat nici una din cele doua variante. Oh, da... ar trebui sa-mi fie rusine la varsta mea (?) .. doar ca... nu s-a ivit nici ocazia, nici omul care sa merite. - cred ca incep sa am o parere mult prea buna despre mine...
Dar aici nu se vorbeste despre cum este privita virginitatea in zilele noastre... asa ca sunt cam pe langa subiect.

Adi Lepadatu spunea...

dar ce ziceti de sexul cu dragoste? :) mie doar acesta imi place...