luni, iunie 04, 2007

Raceala!!!

Sincer va zic ca post-ul asta il scriu de plictiseala.De abia mai vad tastele, pentru ca-mi lacrimeaza ochii mei aia superbi si frumosi si minunati si mai alez verzi albastri de vreo 2 zile incoa'.Sunt racit mort.Stiu, marele meu defect: intotdeauna racesc vara.Pare un pic nefiresc, dar argumentul principal pentru enervanta mea raceala e faptul ca dorm aproape gol seara (a se intelege in boxeri), cu geamul deschis.Evident, trag curent si cum sunt sensibil din fire, racesc ca naiba ulterior.Ce imi recomandati ca sa ma fac bineee?!Accept si recomandari gen Aspirina, Septolette si Vitamina C. :D

7 comentarii:

Anonim spunea...

Bunica mea spunea ca omul sanatos raceste vara. Inca nu am racit, desi am si eu acest obicei prost. Dar am tot timpul!
Nu stiu ce sa-ti spun, mie imi da doctorul niste pastilute roz. (nu, nu e vorba de faimoasele "pastilute roz" care le iau nebunii). Nu stiu cum se numesc, dar oricum nu prea isi fac efectul.
Eu beau mult ceai si stau la caldurica, in fotoliul meu preferat cu o paturica pe mine si citind carti. Cred ca asta e partea cea mai buna cand sunt racita. Nu trebuie sa mai fac nimic altceva ;;) - bine, poate doar o baie calda cu saruri si sa mananc supa de pui.

Anonim spunea...

Numai oamenii destepti racesc vara. Iarna raceste oricine, vara iti trebuie tehnica :)).
Multa sanatate :*

katutzu spunea...

"ochii mei aia superbi si frumosi si minunati si mai alez verzi albastri"
Love-it.. love-it .. numai ca mi s-au umplut ochii de lacrimi citind fraza .. detest sa vad pe cineva racit .. chiar si pe mine .. fiindca sunt total molesita si parca nu-mi sta in fire..
Tie iti recomand bai fierbinti cu sare la picioare .. un masaj de vreo 3 ore .. ceaiuri .. si o frectie cu otet .. iar apoi un somn dulce.
:*

Adela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Maria spunea...

nu-ti recomand nimic pentru ca, dupa umila mea parere, raceala trece cand vrea ea si te face sa te simti mai bine tot cand vrea ea, nu cand vor pastilele, asa ca aseaza-te in fotoliu si asteapta...=))
dar, stii, cineva mi-a zis candva ca acela care raceste vara e destept...:))

Anonim spunea...

Ptiu... deja doua persoane te-au facut destept. Vezi sa nu ti se urce la cap =)). :*

Anonim spunea...

si eu sunt racita de vreo 6 zile..si-mi vine sa numai ies din casa...tre sa stau numai cu servetelul la nas....oare mai tine mult?k m-am pliktisit de ea..o urasc;))..