marți, iulie 10, 2007

M-am plictisit!

Bai frate, e vacanta, a trecut aproape o luna din ea si sa mor de am facut ceva funny.In afara de saptamana in Bulgaria care chiar a fost reusita, au mai fost 2-3 zile mai reusite aici, in rest plictiseala si iar plictiseala.De TV mi s-a luat, nu e mai nimic de vazut la el.Calculatorul, in afara faptului ca e un fel de drog, iar nu ma mai ajuta cu nimic.La fotbal m-as duce, dar am fost acum o saptamana si am cazut si mi-am julit piciorul stang si inca nu sunt refacut.Ce sa mai fac?Sugerati-mi ceva ca simt ca mor pana pe 21, cand merg la Targoviste, la prietenii mei.Mi s-a sugerat pana acum de catre mama ideea sa citesc ceva sau mai bine zis sa termin Moby Dick de Charles Dickens, dar sincer nici asta nu ma mai tenteaza.Va spun cu mana pe suflet ca de abia astept ziua de 21 iulie.Sper ca de pe 21 pana pe 30 sa fie niste zile care vor salva intru totul vacanta mea.Haleluia!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Fugi. O escapada la un prieten vechi de care iti este dor... Gandeste-te.. pe cine ai vrea sa vezi? Cu cine crezi ca timpul ar trece pe nesimtite?
De exemplu, eu asa am facut acum 2saptamani. La 3dimineata eram in aeroport - am avut mare noroc ca am mai gasit bilet - si m-am dus la o prietena... A avut un soc!

Alte idei.. nu stiu :)) daca iti spun sa citesti, ma injuri..

Incearca sa fii din nou copil...
Sau.. cauta un serial pe net... eu stiu.. "Saved By The Bell", "4400".. sau oricare serial care stii ca ai vrea sa-l vezi :)

Sper ca nu te-am mai plictisit si eu :P

Uite alta varianta: daca iubesti marea.. fugi acolo. Stie sa pastreze secrete. Te asigur...

AditZa spunea...

Pai ma duc pe 21 la Targoviste, la 2 prieteni la care tin enorm si pe care nu i-am mai vazut de foarte mult timp, iar pe 23 plecam impreuna la mare, la Costinesti.Deci ideile tale chiar le voi pune in practica.Multumesc frumos pentru sfaturi.

mariangi spunea...

sper ca macar pe 22 sa pot sa te salut si eu... ;))

Anonim spunea...

Fa curat in camera :)). Cu asta ma ocup de 2 zile. Nu mai imi recunosc camera, numai mobila mai e la loc :-s. Si te asigur ca dormi noaptea tun dupa asa o zi :)).
:*

Anonim spunea...

moby dick e scrisa de herman melville - poate ar trebui totusi s-o termini de citit ;-)

AditZa spunea...

Irina, de aceea am si specificat ca e de Dickens, pentru ca nu e clasica carte a lui Melville.Probabil ca ai mai vazut povesti rescrise de alti autori, cel mai palpabil exemplu e Robin Hood, scrisa de 3 sau 4 autori diferiti.Te-am pupat!

Anonim spunea...

robin hood e legenda si astea in general sunt preluate din popor si scrise de autori. Chiar n-am auzit ca o opera bine stabilita, clar de genul fictiune si mai ales o "capodopera", sa fie rescrisa de altcineva. Asa o fi...

AditZa spunea...

Si spre surprinderea ta, nu e singura opera a lui Melville rescrisa.Probabil ai auzit si de "White jacket".Eh, afla ca si aia e rescrisa, cand o sa stiu exact numele autorului, o sa ti-l spun.

Anonim spunea...

Mai e putin si nu te mai plictisesti. Promit ca o saptamana o sa te bucuri de vacanta. Si dupa daca te mai plictisesti stii ca te poti intoarce in orice clipa, totul e sa vrei si sa ti se faca dor.
PS: Abia astept sa vii.
PS2: Pau are o idee foarte buna .. ar trebui sa o practic eu.

Cristinutza spunea...

oki :| acum iar m`a apucat " vinovatia " :|