sâmbătă, august 11, 2007

D.D.I.

Dragoste de inchiriat sau mai pe scurt D.D.I. este unul dintre cele mai de succes cantece romanesti ale anilor 2000.Apartine formatiei Akcent, iar varianta in limba engleza, Kylie, a inregistrat un succes fulminant in toata Europa.Nu ma intrebati de ce mi s-a pus acum pata pe piesa asta si de ce o pun pe blog, pentru ca nici eu nu stiu.Pur si simplu vreau sa o (re)ascultati si voi...

8 comentarii:

Carmy spunea...

Ma iubesti sau m-ai uitat?Cine-i vinovat? \:d/ asta ascult chiar acum.Hit de hit. :D

woozy spunea...

foarte aiurea melodia. nu ma intereseaza ca a fost hit, pentru mine e un jaf.

AditZa spunea...

@ Woozy: cum adica "Dragoste de inchiriat" e un jaf?Fii mai explicita!

woozy spunea...

in primul rand versurile sunt fara inteles. o fraza cu un sens, urmatoarea cu alt sens, desi e bine ca se intelege ideea textului.. ca ea trebuie sa se vada cu el, dar e posibil ca ea sa fie cu altul, apoi in refren deja se vorbeste la trecut: ea il parasise, iar el are o dragoste de dat,dar apoi ii reproseaza ca a cheltuit cu ea =)). iar refrenul pur si simplu imi zgaaaarie urechea.. nu stiu care din cei 4 canta la refren.

AditZa spunea...

Pai: Ma iubesti sau m-ai uitat, cine-i vinovat?Am o dragoste de dat, nu de-nchiriat!Oare cine te-a vrajit, cand m-ai parasit?Eu cu tine, stii bine cat de mult am cheltuit!

Sincer, nu vad unde nu se intelege ceva si unde e diferenta de timpuri.Tipul o intreaba pe tipa daca inca il mai iubeste si ii spune acesteia ca dragostea lui nu e de inchiriat, ci e de dat. :)) Iar apoi o intreaba de ce si pentru cine l-a parasit si ii aminteste acesteia cat a cheltuit cu ea. :-??

P.S: Adrian canta refrenul

woozy spunea...

in prima strofa e prezentul. el o asteapta pe ea. apoi deja vorbeste la trecut ca ea l-a parasit.. nu e concordanta. in fine... pe mine personal ma enerveaza melodia si as putea gasi zeci de motive ca e 'jaf'. daca imi placea la fel puteam gasi multe motive ca e o melodie buna.

AditZa spunea...

@ Woozy: Ti-am mai spus care e faza cu strofa si refrenul, dar daca vrei sau nu sa intelegi, te priveste.E parerea ta ca nu iti place melodia si ti-o respect.

Anonim spunea...

D.D.I .. motiv de harta =)).
Acum serios .. e prea misto piesa .. si Kylie la fel.

PS: on the backseat of my car e versul meu preferat :">