joi, august 20, 2009

Mos Ene

Desi sunt extrem de obosit, nu pot sa adorm. Ma pun in pat si ma misc de colo-colo, fara insa sa reusesc sa inchid ochii. N-am luat niciodata somnifere, n-am s-o fac nici de asta data, insa e enervant sa fii obosit si sa nu poti dormi. Nu stiu ce ma framanta, desi cu siguranta exista ceva ce imi roade subconstientul (sau inconstienul?). E si foarte cald, sufocant chiar. Grade multe nu sunt, doar vreo 22, dar aerul e inchis si greu respirabil. Probabil ca in maxim o luna se va racori bine de tot, doar vine toamna. Ma rog, naspa din punctul asta de vedere e ca imbatranesc si fac 20 de ani. Bine e ca primesc cadouri si dulciuri. Acum urmeaza sa mai ascult ceva muzica si dupa sa ma asez iar in pat, pe burta, cu mainile sub perna, incercand sa adorm. Nu cred ca voi reusi, dar in viata e bine sa fii insistent. Hai, noapte buna!

4 comentarii:

EA spunea...

Pe burta,cu mainile sub perna e singurul mod in care eu reusesc sa adorm :D Altfel nu.

AditZa spunea...

Da, in 95% din cazuri, asa adorm si eu. In nici un caz nu pot sa dorm pe spate. Imi amintesc cand am fost operat de apendicita, acum multi ani, cat m-am chinuit sa dorm in pozitii incomode, sa nu ma lovesc la operatie. Oooof of, zici ca-s fata, asa ma plang!

Dedeea spunea...

Cred ca cel mai sigur inconstientul e cel care te framanta. Chiar am ascultat un medic specialist care spunea ca subconstientul este un termen gresit.

Ai putea sa incerci sa iti inchipui ceva frumos, care sa te duca usor in lumea viselor :D.

Brindushi spunea...

doar minor sweety :*