marți, septembrie 29, 2009

Seduisant

Beautiful sunrise in your eyes
Burning like a flame
Beautiful colors inside me
Calling out your name



Deci azi toata ziua am cantat. Si nu neaparat Morandi "Colors", ci multe alte piese, inclusiv ceva piese Michael Jackson. Azi a fost super vremea, m-am vazut cu 2 foste colege si un fost coleg, am barfit, am ras, am mers la o prajitura cu fetele si apoi un pic pe la Manastire. A fost una dintre acele zile care initial nu promite nimic, dar care pe parcurs devine chiar foarte placuta si amuzanta.

Beautiful sunrise in your eyeeeeeeees, burning like a flameeeee...

sâmbătă, septembrie 19, 2009

Mix de sentimente

"Gigi Becali, la muie Gigi Becali!!!" Numai asta am in cap de joi seara, de cand ciobanul numarul 1 al tarii, Jiji Oaie Lanoasa Becali a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, prin demiterea unui mare om si antrenor, Cristiano Bergodi, ca e cel mai de cacat om din lume. Daca la el in Pipera, la stana e obisnuit sa faca ce vrea, sa priceapa in pula mea o data pentru totdeauna ca suntem in 2009 si daca ai bani nu ii tratezi pe ceilalti ca pe niste sclavi, ca pe niste slugi.
Asculta aici Gigi: Esti doar un gunoi, in oligofren, un cioban incult. Sa ne sugi pula noua, tuturor stelistilor. Gigi Becali, la muie Gigi Becali!!!

Acum sa revenim la subiecte mai vesele. Azi e 19 septembrie, maine fac 20 de ani, imbatranesc. Eh si ce daca, toti imi zic ca sunt tanar si ca arat a 17-18 ani. Se presupune ca ar trebui sa fiu emotionat, fericit, dar eu nu ma simt nicicum, ma simt acelasi om care am fost timp de 20 de ani. Nu mai bun, nu mai destept, nu mai matur. Ma simt doar bine ca sunt iubit de niste persoane deosebite carora le multumesc pentru tot. Si le cer scuze daca le-am gresit vreodata, lucru pe care sigur l-am facut.

Trecand si peste ziua mea, care dupa cum am mai spus, va fi maine, ajung la ultimul subiect pe care vreau sa-l abordez azi. E vorba despre albumul Best Of Marcel Pavel, care contine cateva melodii incredibile. L-a cumparat mama ieri si de atunci mi-au ramas in minte mai multe versuri extraordinar de profunde. Incepand cu "Frumoasa mea" si terminand cu "No podre vivir", Best Of Marcel Pavel este un album care trebuie ascultat si avut.

Si ca sa inchei tot in nota optimista cu care am si inceput, Gigi Becali, esti o zdreanta! Te-am facut, hahalero!

luni, septembrie 07, 2009

When love takes oveeeeeeer, yeeeeeeeee

Mama ce le am! Zilele trecute ii ziceam lui Alex ca saptamana asta cred ca topurile din Romania vor avea un nou no.1, in persoana lui David Guetta si a lui Kelly Rowland. Si nu m-am inselat. Super hit-ul "When love takes over" a ajuns (ca in toata lumea de altfel) numarul 1 ca difuzare radio si tv (Nielsen Airplay Chart) si in Romania. Super super super!


31.08.2009 - 06.09.2009 (week 36)

1 GUETTA, DAVID FEAT. ROWLAND, KELLY WHEN LOVE TAKES OVER
2 NEYLINI MULEEINA (DJ ANDI REMIX)
3 CONNECT-R BURNING LOVE
4 PITBULL I KNOW YOU WANT ME (CALLE OCHO)
5 MAYA, EDWARD & JIGULINA, VIKA STEREO LOVE
6 DAVID DEEJAY FEAT DONY SO BIZZARE
7 DEEPCENTRAL RUSSIAN GIRL
8 TAYLOR, BOB FEAT. INNA DEJA VU
9 IGLESIAS, ENRIQUE FEAT. CIARA TAKIN' BACK MY LOVE
10 HI-Q LOSE YOU