joi, mai 03, 2007

Cristi Borcea

Cristi Borcea este un personaj foarte comic si spectaculos in acelasi timp din fotbalul romanesc.Este conducator la Dinamo de foarte multi ani si are un prost obicei: in fiecare an foloseste sintagma "sa ne lasati sa ne pregatim de Liga Campionilor".Ca in fiecare an, Dinamo a fost lasata sa se pregateasca, numai ca niciodata nu i-a iesit pasenta pana acum domnului Borcea.Se pare ca nici macar anul acesta, cand Dinamo a castigat campionatul detasat, soarele nu-i va surade si nu va iesi pe strada plina de trotuare poleite cu aur a domnului Cristian, poreclit mai nou "Shakira", pentru dansurile sale din buric.Tinand cont ca finala Ligii Campionilor se va disputa intre 2 echipe clasate in campionatele lor pe locuri necalificante direct in Champions League, Dinamo va avea de jucat un tur 3 preliminar aproape imposibil de trecut, unde ar putea intalni adversari precum Real Madrid, Valencia, Arsenal, Liverpool, Milan, Lazio, Werder Bremen si multi multi altii.In final, am doar o mica rima pentru domnul director general Cristian Borcea: "In padurea cu alune aveau casa 2 catei, vine pupaza si spune, voi jucati in turul 3" =))

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce ma bucur ca nu i-au iesit pasentele. sper sa primeasca ceea ce merita - adica cea mai tare echipa din turul 3 - si sa zboare din C.L., ca sa nu mai spuna alta data ca nu are cu cine juca in campionat.
si urla caini a paguba....... =))

AditZa spunea...

Sincer, am tinut din suflet cu Manchester United, este echipa mea preferata de afara, dar daca nu s-au calificat englezii, acum privesc partea plina a paharului.Si da, recunosc, ma bucur ca Dinamo nu va merge direct in grupe.Nu merita asta, era munca Stelei, era munca Rapidului.De ce sa se bucure Borcea de ea?!

Sylver spunea...

Lăsaţi-ne băăă, să ne pregătim de Champions League. :)) Încă 10-20 de ani de pregătire şi pe bune dacă n-ajungem şi noi la masa bogaţilor. ;) Hai Dinamo! :D