joi, iunie 28, 2007

I'm baaaaaaaaack!!!


Gata!Am revenit in tarisoara mea natala, Romaniaaaaa!Sunt super obosit acum, asa ca nu am sa stau sa povestesc cum a fost.Voi spune doar ca m-am intors cu arsuri de gradul "habar nu am care" pe spate (si vorbesc serios, am niste basici ingrozitoare), cu amintiri super si cu un prieten in plus castigat, un tip cu tata cubanez si mama bulgaroaica, pe numele lui Svet.
So, I'm glad 2 see u again Romania!!!

miercuri, iunie 20, 2007

Paaaaaaaaaa!

Mesajul asta il scriu cu circa 12 ore inainte sa parasesc tara mea natala, mult iubita Romanie.Plec!La bulgari plec, daaaaaaaaa, plec!Ne revedem pe 28 sau 29, daca nu se intampla ceva neprevazut :-s.V-am pupat, have fun si sa fiti cuminti cat lipsesc! :*:*:*

luni, iunie 18, 2007

Traiasca berea!!!


Dupa ce m-am uitat frumusel ptr. a 3-a oara in ultima luna la "Amityville", m-a apucat o durere groaznica de tartacuta (sau ptr. nestiutori cap).Booooon.Mama dormea, asa ca nu stiam ce pastila tre' sa iau sa imi treaca.M-am gandit la Algocalmin, dar am zis ca e prea slab.Paracetamol nu am gasit, iar Aspirina nu-mi inspira incredere. Drept urmare, m-am dus si am deschis frumusel usa camarutei si am luat o bere (!!!).Carlsberg, probably the best beer in the world, cum si reclama o zice.Dupa ce am baut-o, ca prin minune, m-a lasat migrena.Concluzia zilei: cand la cap ai o durere, no problem, mai bea o bere =))=))

duminică, iunie 17, 2007

La multi ani buni!!!

Astazi e o zi importanta ptr. mine, e ziua omului care m-a crescut, care m-a invatat atatea si omului caruia ii datorez atatea si pe care il iubesc enorm.Merci buni si la multi ani.Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de noi!

marți, iunie 12, 2007

Hit-ul verii 2007

A venit vara.O data cu ea evident vor veni si multe piese difuzate in heavy rotation pe toate posturile de radio din Romania.Ca in fiecare vara, competitia va fi acerba, pentru ca din acele multe piese care aspira sa devina hit-ul verii, doar una va primi aceasta titulatura neoficiala.In randurile ce urmeaza voi face un mic rezumat primelor 5 piese din aceasta vara, care dupa parerea mea au mari sanse/mi-ar placea sa devina hit.

Akcent-Let's talk about it: muzica le apartine lui Adrian Sana si Marius Moga, iar versurile lui Marius Moga si lui Marius Nedelcu.E o piesa nu foarte ritmata, dar super placuta auzului.Versurile sunt foarte ok, linia melodica reprezinta ceva nou pentru Romania.Prima mea favorita la hit-ul verii!

DJP-Doua anotimpuri: despre piesa asta am vorbit si intr-un alt post de pe blog.Imi place, iar asemanarea cu fostele hit-uri DJP cu siguranta ii va oferi si acestei melodii titulatura de hit.Favorita mea numarul 2.

Anna Lesko-1001 dorinte: imi place super mult piesa, linia melodica aduce un pic cu lambada, dar in stil rusesc.Vocea Annei suna bine (pe cd!!!!), versurile sunt simplute, usor de retinut si fredonat si cu siguranta imaginea solistei va fi foarte hot asta-vara.Favorita numarul 3.

3se-Miracle: e o piesa foarte draguta care iese total din tiparele muzicii romanesti.Are un sound modern, chiar un pic ciudatel as spune.Sa vedem daca o vor promova pana la urma baietii.

Holograf-Si baietii plang: nu stiu cate sanse are aceasta piesa sa ajunga hit, prin natura genului muzical pe care-l reprezinta, dar mie-mi place.Are un mesaj puternic si foarte adevarat si este o piesa care poate fi ascultat oriunde.Favorita mea numarul 5.

vineri, iunie 08, 2007

"Doua anotimpuri"


Desi suntem in plin iunie, DJ Project, de altfel una dintre cele mai apreciate trupe de dance din Romania, revine in actualitate cu un nou hit, "Doua anotimpuri", care are ca tema principala luna martie.Beat-ul e cam acelasi ca la majoritatea hit-urilor DJP (Esti tot ce am, Soapte, Inca o noapte, Privirea ta), versurile sunt ca de obicei foarte foarte bune, cu un mesaj puternic, iar vocea Elenei suna bine de tot.Ca o parere personala, eu zic ca melodia va prinde.Nu e foarte ritmata, lucru care ne-ar putea face sa credem ca nu va prinde pe timp de vara. Da' ma indoiesc, pentru ca cei 3 timisoreni sunt unii dintre favoritii playlist-urilor radiourilor din Romania si pana la urma melodia chiar isi merita partea ei de succes.

P.S.: Ca un mic fan DJP, imi permit sa spun ca "Inca o noapte" a ramas melodia mea favorita din repertoriul trupei.
P.S. 2: Desi am mentionat ca beat-ul melodiei e asemanator cu foste hit-uri, trebuie sa precizez ca melodia seamana foarte foarte tare cu "Privirea ta", tobele suna aproape la fel, iar clapele sunt identice.
P.S. 3: Imi place la nebunie finalul melodiei, cand scoate Elena niste "na-na-na-uri" foarte interesante. :))

luni, iunie 04, 2007

Raceala!!!

Sincer va zic ca post-ul asta il scriu de plictiseala.De abia mai vad tastele, pentru ca-mi lacrimeaza ochii mei aia superbi si frumosi si minunati si mai alez verzi albastri de vreo 2 zile incoa'.Sunt racit mort.Stiu, marele meu defect: intotdeauna racesc vara.Pare un pic nefiresc, dar argumentul principal pentru enervanta mea raceala e faptul ca dorm aproape gol seara (a se intelege in boxeri), cu geamul deschis.Evident, trag curent si cum sunt sensibil din fire, racesc ca naiba ulterior.Ce imi recomandati ca sa ma fac bineee?!Accept si recomandari gen Aspirina, Septolette si Vitamina C. :D