sâmbătă, septembrie 19, 2009

Mix de sentimente

"Gigi Becali, la muie Gigi Becali!!!" Numai asta am in cap de joi seara, de cand ciobanul numarul 1 al tarii, Jiji Oaie Lanoasa Becali a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, prin demiterea unui mare om si antrenor, Cristiano Bergodi, ca e cel mai de cacat om din lume. Daca la el in Pipera, la stana e obisnuit sa faca ce vrea, sa priceapa in pula mea o data pentru totdeauna ca suntem in 2009 si daca ai bani nu ii tratezi pe ceilalti ca pe niste sclavi, ca pe niste slugi.
Asculta aici Gigi: Esti doar un gunoi, in oligofren, un cioban incult. Sa ne sugi pula noua, tuturor stelistilor. Gigi Becali, la muie Gigi Becali!!!

Acum sa revenim la subiecte mai vesele. Azi e 19 septembrie, maine fac 20 de ani, imbatranesc. Eh si ce daca, toti imi zic ca sunt tanar si ca arat a 17-18 ani. Se presupune ca ar trebui sa fiu emotionat, fericit, dar eu nu ma simt nicicum, ma simt acelasi om care am fost timp de 20 de ani. Nu mai bun, nu mai destept, nu mai matur. Ma simt doar bine ca sunt iubit de niste persoane deosebite carora le multumesc pentru tot. Si le cer scuze daca le-am gresit vreodata, lucru pe care sigur l-am facut.

Trecand si peste ziua mea, care dupa cum am mai spus, va fi maine, ajung la ultimul subiect pe care vreau sa-l abordez azi. E vorba despre albumul Best Of Marcel Pavel, care contine cateva melodii incredibile. L-a cumparat mama ieri si de atunci mi-au ramas in minte mai multe versuri extraordinar de profunde. Incepand cu "Frumoasa mea" si terminand cu "No podre vivir", Best Of Marcel Pavel este un album care trebuie ascultat si avut.

Si ca sa inchei tot in nota optimista cu care am si inceput, Gigi Becali, esti o zdreanta! Te-am facut, hahalero!

7 comentarii:

EA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adelina spunea...

La multi ani,Aditzaaa!.. sa fii sanatos,iubit..si toate cele bune :) te puuup..:*

AditZa spunea...

Multumesc frumos!
Ade, tot nu m-ai rezolvat cu dansatoarea lui Alex! =))=))

Papi spunea...

Inca o data la multi ani Fratello >:D< >:D< >:D<

Adelina spunea...

Da' am uitat ce trebuia sa rezolv.. :-".. zau asa..nu-mi mai aduc aminte.. :)) lecitina asta am uitat s-o mai iau..

Lips of an angel spunea...

Ube buaaah !! Ube tare, tare !!

Unknown spunea...

La Multi Ani ca fu' ziua ta... dar, nu, nu ai facut zdreanta. El tot patronu' clubului e... si tot cu bani face ce vrea in tara asta. Si din cauza astora care n-au ei liniste daca nu-l injura de toti sfintii tot se intampla ca nea Jiji sa apara prin mass-media si pe peste tot... dar na... cuvintele sunt de partea ta pr'etene.


PS: Ma cunosti tu... nu tre' sa ma prezint eu.