vineri, iunie 26, 2009

Legenda continua

Nu pot spune prea multe despre Michael Jackson. Tot ce as spune despre el ar putea parea mic in comparatie cu cat de mare a fost Michael. O viata tumultoasa, multe tampenii, probleme, toate astea nu vor putea sterge niciodata impresionanta cariera a star-ului pop. Vedeam azi pe diferite site-uri oameni care chiar se bucurau ca a murit Michael, criticandu-i vehement viata. Dar s-au intrebat oare vreodata ca fiecare greseste? Michael a fost om, unul genial, iar geniile au micile lor scapari. Nu vreau sa disculp eu comportamentul sau, nu sunt in masura, insa amintiti-va de Kurt Cobain, de Freddy Mercury, de Elvis Presley, toti artisti extraordinari, dar care au avut diverse probleme de-a lungul vietii. Cred ca ii putem ierta, cred ca ii putem iubi cu tot cu acele greseli, pentru ca ei au plecat dintre noi, insa doar fizic, pentru ca ne-au lasat o mostenire de care ne vom bucura mereu, cu totii: muzica lor. O data cu Michael n-a murit muzica, n-a murit regele pop, a murit un om, un artist genial, pe care milioane de oameni il vor adora in continuare. Te iubim si-ti multumim, Michael!
Vreau sa inchei spunand ca desi n-am fost niciodata cel mai mare fan al lui Michael Jackson, moartea lui m-a intristat enorm, omenirea a ramas fara un idol, fara un model (da, un model, cu toate prostiile pe care le-a facut a fost si va ramane un model pentru toti tinerii care vor sa cante si nu numai), a ramas fara Michael Jackson. Dar, nu-i asa?! Legenda continua...

miercuri, iunie 17, 2009

Noul Single Akcent

A venit vara! O data cu ea, toate trupele din Romania incep sa-si lanseze rand pe rand cate un nou single.Ieri Morandi a lansat "Colors", o melodie cam fada din punctul meu de vedere si pe care n-o vad "batandu-se" la hit-ul verii.
Baietii de la Akcent sunt si ei pregatiti pentru a lansa un al 3lea single de pe "Fara Lacrimi", dar din cauza (ori datorita) faptului ca albumul are foarte multe melodii bune, acestia sunt inca nehotarati ce sa arunce pe piata.Dupa parerea mea, sunt macar 3 melodii foarte bune pe album care ar merita luate in discutie.
Prima dintre ele este "Delight", o piesa super catchy, refren usor de retinut, sigur ar face furori toata vara in discoteci si la terase.Parerea mea e ca cel mai comercial cantec de pe album si cu el n-ar da gres in topuri.
Cea de-a doua melodie se numeste "I turn around the world" si are un negativ bazat pe un sunet de acordeon placut auzului.Vocea Alexei ii da melodiei o nuanta de senzualitate si cu siguranta si aceasta melodie ar prinde foarte foarte bine.
Ultima propunere, dar nu cea din urma este "Lacrimi", un feat-uring cu aceiasi Alexa, versuri super profunde, linie melodica calma, o melodie pop foarte calda.In orice alt anotimp al anului, aceasta melodie ar fi un hit garantat, insa nu stiu cat de bine s-ar integra vara in heavy rotation o melodie lenta si dulce, avand in vedere trend-ul house pe care-l traverseaza muzica romaneasca.Totusi, zic c-ar merita riscul, cu siguranta consumatorii de muzica buna vor aprecia si mai mult formatia Akcent dupa un astfel de single.

duminică, iunie 07, 2009

AKCENT, numele sinonim succesului

Am avut "Ti-am promis" in 2001, a urmat "Prima iubire" si s-a terminat cu "In Culori", melodia ce da numele albumului de debut al trupei care a vandut peste 150.000 unitati si a luat disc de platina.
A urmat un alt super hit, "Buchet de trandafiri", piesa castigatoare la slagare Mamaia 2003.Balada "Suflet pereche" cred ca o stiu cu totii, fiind si astazi un imn al indragostitilor.
"Poveste de viata" si "Spune-mi" au schimbat un pic stilul trupei, dar i-au pastrat pe baieti in fruntea top-urilor, desi acestia renuntasera la colaborarea cu Marius Moga, compozitorul care i-a facut celebri si pe care l-au facut celebru.
In 2005 vine "bomba", iese pe piata albumul "S.O.S." cu super hit-ul "Dragoste de inchiriat" difuzat in heavy rotation pe toate posturile de radio si TV din Romania.Pe langa toate astea iese si o varianta in engleza a piesei, "Kylie", care e difuzata in circa 20 de tari europene si intra in topurile nationale si de vanzari ale respectivelor tari.
Daca va intrebati unde si cine sunt regii discotecilor, eh bine ati aflat rapunsul.In Romania, se numesc Akcent!"King of disco" si "Let`s talk about it" sunt hit-urile extrase de pe al 6lea album Akcent, "King of disco".
Urmeaza un nou capitol, Adrian Sana lucreaza alaturi de Marius Nedelcu la noul single, "JoKero", care intra direct ca no. 1 in top-ul MTV si ajunge sa stationeze 7 saptamani pe prima pozitie in Romanian Top 100 Airplay.Dupa aceea, baietii le ofera tuturor fanilor un "French kiss" de succes.
Desi Marius Nedelcu decide sa plece, trupa nu se destrama, ba chiar doreste sa dovedeasca celor care o credeau moarta ca inca exista.Adi lucreaza in studioul sau la "Stay with me", care o data cu aparitia ei ajunge no. 1 la Radio 21, Kiss FM, Pro FM, Radio Zu si in cele din urma multe saptamani si in topul national oficial, Nielsen Airplay Chart.In iunie, pe 6, adica aseara, trupa Akcent primeste premiul pentru Best Song, "Stay with me" e declarata cea mai buna melodie a anului.Si pe buna dreptate."That`s my name", un alt super hit, nu face decat sa confirme dependenta radio-urilor de Akcent, trupa care timp de 8 ani a fost constant in frunte, trupa care timp de 8 ani a avut mii de concerte, mii de aparitii TV si care nu s-a plictisit, inca mai face muzica buna, iar consumatorii de muzica stiu si apreciaza asta.

vineri, iunie 05, 2009

Earthlings si animalele au nevoie de noi

Avem nevoie de ajutorul tuturor celor care cred ca pot ajuta la organizarea unui eveniment care are ca scop difuzarea documentarului Earthlings(Pamantenii)-un documentar care are la baza suferinta provocata de om animalelor ,folosite in intreaga lume pentru hrana,imbracaminte,companie,divertisment si cercetare stiintifica. Felul in care omul trateaza animalul e pur si simplu socant . Daca vrei sa te implici,daca vrei sa deschizi ochii si sa accepti ceea ce se intampla in jurul tau...daca vrei sa ai parte in continuare de prietenele animale,te invitam sa ne contactezi!

Mail/Messenger : ms.heroin3@yahoo.com


Earthlings banner Pictures, Images and Photos


Tin sa va spun ca nu le am eu cu dintr-astea, dar oricare dintre voi crede ca vrea si poate sa ajute, sa nu ezite.Fata aceasta chiar e implicata, din ce am vazut in ultimele doua zile, implicati-va si voi!Pup. :)

marți, iunie 02, 2009

Va iubeeesc !

Afara ploua ca dracu, mi s-a jegojit masina in ultimul hal, am hainele leoarca, cred ca racesc.Am facut dus.Dupa dus mi s-a sculat pofta de Sprite, dar dupa cum am zis, ploua ca dracu.Asa ca m-am uitat in frigider.Am luat helas-ul, am turnat un sfert de pahar, restul l-am umplut cu Borsec apa minerala.Baaa, stiti ce bun e?!Genial.

Si ca tot am vorbit de ploaie, sa va zic si un banc :
-John, du-te si uda florile!
-Sir, dar afara ploua...
-Nu-i imic, ia-ti umbrela!

=)) =)) =))