vineri, aprilie 20, 2007

Ce e la moda in zilele noastre... !?

Pff, am vazut ca mai toata lumea care acceseaza Internet-ul mai nou si-a deschis BLOG.Am zis sa-mi deschid si eu doar pentru ca din cate vad, e la moda, si nu pentru ca ar reprezenta o necesitate pentru mine.Fiind o persoana mai comoda din fire, nu cred ca voi posta foarte mult pe acest blog, dar oricum va promit ca in momentul cand voi avea niste ganduri foarte importante de impartasit cu cineva, aici le voi asterne.Pana una alta, va pup si "citeala" placuta!

P.S.: nu voi ezita sa imi "testez" aici aptitudinile mele de jurnalist roman modern. :-j

6 comentarii:

Carmy spunea...

Chiar asteptam un blog de-al tau.Bravo pentru decizie si astept sa citesc cat mai multe lucruri interesante. :* ahh..si daca tot se poarta poate imi fac si eu unul :> asa ca pregateste-te ;;) pup

Adrian spunea...

Pai cred ca multa lume astepta un blog de-al meu, ca cica as avea talent ziaristic [deh, ma periati si voi, ca-mi sunteti prieteni].Anyway si eu astept un blog de-al tau.Pup!

katutzu spunea...

Abia astept sa te citesc :D cat mai multa inspiratie!! A venit si timpul sa-ti faci tu blog .. ma las de carti =))

Une année sans lumiere spunea...

:> Ma bucur ca-ti place. Merci. E prima oara cand mi se spune asta. Si mie imi place Jules Verne. Da, sunt colega cu Andra. De ce mi-am "tras" blog - de plictiseala. :)) Succes la bac!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.