marți, mai 29, 2007

Mi-e dor...

Imi e dor de multe lucruri din viata mea.Imi e dor de multe persoane, de multe amintiri pe care stiu ca nimeni nu mi le va mai da inapoi.
Mi-e dor de Andreea, de surasul ei dulce, de ochii ei sinceri, de buzele rosii si dornice sa ma sarute.
Mi-e dor de Coco, care timp de 9 ani a fost intai de toate un adevarat prieten si abia apoi un animalut de casa.
Mi-e dor de parul meu blond si carliontat si de ochii albastri pe care i-am avut pana pe la 12 ani.
Mi-e dor de prietenii mei care nu mai sunt in oras cu mine si pe care ii vad foarte rar.
Mi-e dor de primul concert Akcent, cand Adrian isi prezenta colegii si multumea fanilor pentru ceea ce a ajuns.
Mi-e dor de ouale de cioco Kinder pe care le mancam cand eram mic.Erau cu adevarat delicioase.Imi mai e dor si de bomboanele M&M.
Mi-e dor de genunchii mei juliti, dupa antrenamentele la tenis sau dupa fotbalul de maidan, cum obisnuia mama sa ii spuna.
Mi-e dor...tare tare dor!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-e dor de prea multe ca sa le insir acum. O parte din ele le-am gasit si la tine.... alta parte sunt ale mele, personale.

Anonim spunea...

Imi este dor de soare.. imi este foarte dor de el

AditZa spunea...

^^ Can I be your sun?
Acum vorbind serios [si total pe langa subiect], imi dai si mie id-ul tau?

katutzu spunea...

Si mie mi-e dor .. mi-e dor sa joc elasticul in fata scarii .. mi-e dor sa-mi bata inima de fericire cu 120 bpm =)) .. mi-e dor de tata .. mi-e dor de tine .. de ai tai .. mi-e dor de bunici .. mi-e dor sa pescuiesc broaste din balta din spatele curtii de la buni .. mi-e dor sa stiu cine e Cathy sa nu mai creada lumea ca-s io.

Anonim spunea...

De ce ar crede lumea ca tu esti eu? Nu inteleg? De ce? Asocierea de nume? Ma cheama Catherine. Si mi se pare stupid sa se creada asta. Mai ales ca ne despart sute de kilometrii!
De ce ar fi necesar un id? :) de ce mereu se ajunge la asta?

Si pe subiect: fiecare are un soare. Mie imi este dor de al meu.

katutzu spunea...

Nu e vorba de asta .. insa pe mine ma cheama Catalina .. si de la Cathy la Catalina nu e mult. Id-ul de mess il vroiam pentru a lamuri pe mirobolantul domn stapan al mirificului blog daca esti doar o simpla cititoare sau daca e si altceva la mijloc, adica daca "drumurile" voastre s-au intersectat si altadata.

AditZa spunea...

Pff, Cathy, pentru inceput vreau sa stii ca ma bucur tare mult ca cineva strain, pe care nu-l cunosc imi citeste blog-ul atat de atent.Asta ma face sa cred ca iti place oarecum stilul meu de redactare.Apoi, nu mereu se ajunge la id, acum ti-l cerusem dintr-o simpla curiozitate, pentru ca si mie mi-a placut modul in care ai raspuns la aproape fiecare subiect propus de mine.Nu in ultimul rand vreau sa iti zic ca sunt total de acord cu tine.Fiecare are un soare, substantiv care desi e defectiv de plural, in viata nu e chiar asa.In viata putem avea mai multi "sori", pentru ca asa e firea omului, nu se poate lasa rapus la prima eclipsa. :)

katutzu spunea...

Desi intr-un fel m-a intristat ceea ce a zis Adi mai sus .. m-a dus gandul si la piesa Oanei Zavo .. cu "Tu esti soarele meu .. "
Insa acum fiind si eu serioasa .. chiar sunt in vietile noastre persoane a caror aparitie e ca un rasarit .. a caror prezenta ne incalzeste .. a caror iubire ne lumineaza. Cel mai dureros e atunci cand acest soare .. apune.

Anonim spunea...

Eu am doar un soare. Am avut si mari, m-am innecat in ocean, dar soarele m-a acaparat. Recunosc. Sunt dependenta de lumina lui.

Si acum pe langa subiect:
@ katutzu - nu il cunosc nici pe Adi, nici pe tine. Deobicei sunt pe bloguri atunci cand iau o pauza de la citit carti. Prefer blogurile romanesti caci imi este dor si mie de limba mea materna.
@ Adrian - da, ai ghicit, imi place stilul tau. Cred ca esti cel mai tanar blogger pe care il citesc :). De asemenea, apreciez si eu ca iti plac raspunsurile mele. Si sper ca nu ti-am dat motive sa crezi ca eu si Katutzu am fi una si aceasi persoana. Probabil ne asemanam mult, desi ma indoiesc.
Cu respect... doar Cathy

AditZa spunea...

Pot sa mai zic ca mi-e dor de ceva?Normal ca pot, doar e blog-ul meu.Mi-e dor de vara trecuta, cand 11 zile am stat la mare alaturi de toti prietenii mei, am mancat mici in stil "Doamna si vagabondul" cu Skip (pentru cei ce nu-l stiu, e baiat:| ), am dormit pipait pe fund fiind de Iuli (alt baiat :| ), am fost stresat de Katu =)) si multe multe alte nebunii.

Multumesc frumos Cathy...poate te mai gandesti zilele ce vin la "propunerea mea cu id-ul". :P
Si in legatura cu soarele tau, sunt convins ca pana la urma va aparea din nou pe straduta ta.

Anonim spunea...

... soarele meu a apus, in adevaratul sens al cuvantului

Stiti de ce imi este mie dor? De "ciubuc". Acadelele acelea ca un creion, frumos colorate. Ah, oare se mai gasesc? Tare mi-as dori. Cred ca era unul din cele mai bune momente din copilarie cand mamitza imi dadea un ciubuc rasplata...
Va las acum. O zi placuta tuturor, eu ma duc la o noua carte.

AditZa spunea...

"... soarele meu a apus, in adevaratul sens al cuvantului"...Sunt convins ca in inima ta inca e foarte arzand.
Lectura placuta, iar noi ne citim cat de curand.Seara placuta.Pup. :*

katutzu spunea...

=)) =)) Criminal .. ii e dor sa fie stresat.. asta da surpriza .. lasa ca vine vara..de fapt vara a sosit deja .. numai tu esti elementul care lipseste de aici.

Anonim spunea...

Spuneai candva de ceva... de id-ul meu... Uite ca m-am gandit mult la asta in ultima perioada si...
Daca iti poti scrie aici id-ul .. sa il lasi cam 10 minute si apoi sa stergi comentariul asta si pe al tau... ar fi super. Daca poti si daca vrei :)

Cu respect, Cathy