marți, iunie 12, 2007

Hit-ul verii 2007

A venit vara.O data cu ea evident vor veni si multe piese difuzate in heavy rotation pe toate posturile de radio din Romania.Ca in fiecare vara, competitia va fi acerba, pentru ca din acele multe piese care aspira sa devina hit-ul verii, doar una va primi aceasta titulatura neoficiala.In randurile ce urmeaza voi face un mic rezumat primelor 5 piese din aceasta vara, care dupa parerea mea au mari sanse/mi-ar placea sa devina hit.

Akcent-Let's talk about it: muzica le apartine lui Adrian Sana si Marius Moga, iar versurile lui Marius Moga si lui Marius Nedelcu.E o piesa nu foarte ritmata, dar super placuta auzului.Versurile sunt foarte ok, linia melodica reprezinta ceva nou pentru Romania.Prima mea favorita la hit-ul verii!

DJP-Doua anotimpuri: despre piesa asta am vorbit si intr-un alt post de pe blog.Imi place, iar asemanarea cu fostele hit-uri DJP cu siguranta ii va oferi si acestei melodii titulatura de hit.Favorita mea numarul 2.

Anna Lesko-1001 dorinte: imi place super mult piesa, linia melodica aduce un pic cu lambada, dar in stil rusesc.Vocea Annei suna bine (pe cd!!!!), versurile sunt simplute, usor de retinut si fredonat si cu siguranta imaginea solistei va fi foarte hot asta-vara.Favorita numarul 3.

3se-Miracle: e o piesa foarte draguta care iese total din tiparele muzicii romanesti.Are un sound modern, chiar un pic ciudatel as spune.Sa vedem daca o vor promova pana la urma baietii.

Holograf-Si baietii plang: nu stiu cate sanse are aceasta piesa sa ajunga hit, prin natura genului muzical pe care-l reprezinta, dar mie-mi place.Are un mesaj puternic si foarte adevarat si este o piesa care poate fi ascultat oriunde.Favorita mea numarul 5.

4 comentarii:

Anonim spunea...

probabil k akcent sau dj project au cele mai mari sanse si nu neaparat pentru ca au cele mai bune melodii ci datorita numelui.morandi ar fi o alta varianta, dar moga si andrei vad ca nu par a intentiona sa scoata ceva.eu personal prefer andreea balan-prinde-ma aprinde-ma.

Adela spunea...

Eu aş zice că favorita ta numarul 4 va fi hit-ul verii. :-"

Maria spunea...

singura mea intrebare este:
...
neaparat trebuie sa fie hit-uri ca sa le iei in vizor?

AditZa spunea...

Tha'Lil'Snake, din pacate ptr. Romania, cam e o regula.Daca se vrea o melodie a fi luata in seama, tre' sa fie hit.Dar eu nu am facut chiar asa, drept dovada ca am pus in "top 5" o melodie Holograf, care cu greu va ajunge hit, dar care mie-mi place.

P.S.: prefer sincer o melodie Savage Garden sau Enrique Iglesias decat o caricatura gen Fly Project care ajunge hit, dar care dupa 2 saptamani se fumeaza si ajunge sa te strezese pana la ultima circumvolutie a creierasului.