vineri, iunie 08, 2007

"Doua anotimpuri"


Desi suntem in plin iunie, DJ Project, de altfel una dintre cele mai apreciate trupe de dance din Romania, revine in actualitate cu un nou hit, "Doua anotimpuri", care are ca tema principala luna martie.Beat-ul e cam acelasi ca la majoritatea hit-urilor DJP (Esti tot ce am, Soapte, Inca o noapte, Privirea ta), versurile sunt ca de obicei foarte foarte bune, cu un mesaj puternic, iar vocea Elenei suna bine de tot.Ca o parere personala, eu zic ca melodia va prinde.Nu e foarte ritmata, lucru care ne-ar putea face sa credem ca nu va prinde pe timp de vara. Da' ma indoiesc, pentru ca cei 3 timisoreni sunt unii dintre favoritii playlist-urilor radiourilor din Romania si pana la urma melodia chiar isi merita partea ei de succes.

P.S.: Ca un mic fan DJP, imi permit sa spun ca "Inca o noapte" a ramas melodia mea favorita din repertoriul trupei.
P.S. 2: Desi am mentionat ca beat-ul melodiei e asemanator cu foste hit-uri, trebuie sa precizez ca melodia seamana foarte foarte tare cu "Privirea ta", tobele suna aproape la fel, iar clapele sunt identice.
P.S. 3: Imi place la nebunie finalul melodiei, cand scoate Elena niste "na-na-na-uri" foarte interesante. :))

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stii parerea mea despre melodie. Dj Project => una din formatiile mele preferate din Romania. "Martie" e o melodie reusita, versuri frumoase, asemanatoare cu "Inca o noapte"...are sanse sa aiba succes vara asta. :)

Anonim spunea...

Ma asteptam sa scrii despre piesa .. chiar e foarte draguta .. de 3 zile ma obsedeaza .. imi plac f mult versurile .. dar nici linia melodica nu lasa de dorit .. avand in vedere cat de mult seamana cu Privirea ta.

Adi Lepadatu spunea...

cu Alexandra Ungureanu, cum ramane? :))) glumesc... ;) fiecaruia ne plac mai multi artisti, piese, etc. :)