joi, august 23, 2007

Pauza de idei

Fratilor, ziceti-mi si mie despre ce sa mai scriu pe blog, ca n-am nici o idee.In afara faptului ca stau prost cu imaginatia in zilele astea, ma mai doare si capul de mor din cauza caldurii astea sufocante.Deci, asadar si prin urmare va cer si voua o sugestie, o idee, o maslina ca sincer nu stiu despre ce sa mai scriu.

P.S.: oare are rost sa iubesti o persoana care nu simte acelasi lucru si care se arunca in bratele primului venit?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Pe blog nu trebuie sa-ti vina idei ca sa scrii ceva. Pe blog scrii ce simti. Pana acum ceva timp, la header scria ca este camaruta ta unde iti pastrezi sentimentele - sau cel putin asa imi aduc eu aminte.

P.S.
Ce-ar fi sa incepi cu al tau P.S.? :P

Carmy spunea...

Exact cum a zis si Cathy...Scrii atunci cand simti nevoia sa scrii, ideile o sa vina de la sine.

Si legat de "P.S" nu cred ca o astfel de persoana merita sa fie iubita. :-s

Anonim spunea...

eh, lasa ca-ti vin ideile, n-ai grija...vezi un film interesant, asculti o melodie faina si ideile incep sa curga....sau poate te scoate cineva din sarite si sa vezi atunci ce idei ai =))

Lips of an angel spunea...

Scrie despre mine !! Si cat de mult te stresez zilnic =)).
Scrie ce remarci .. de exemplu .. indicatoare , parmise, inmatriculari, inregistrari, semnalele alea luminoase =)) Vezi? Deja am inceput sa te stresez, dar daca nu eu, atunci cine? =))

Legat de PS: Dar nu m-am atuncat nicaieri? :(( JK .. normal ca nu merita .. daca e vorba de tine , meriti ceva mult mai bun, daca e vorba de cineva pe care nu cunosc, oricum nu trebuie cersita iubirea, pentru ca iubire din mila nu e iubire adevarata.

Cristinutza spunea...

Nu inteleg Ps`ul. ( Nu sunt batuta in cap, ma refeream la cu totul altceva cand am zis nu intelef. ) Detalii. :D

AditZa spunea...

Pff, Cris...nu mai are rost sa detaliez acum ca oricum mi-a trecut. :D