sâmbătă, septembrie 29, 2007

Suflet pereche

In superficialitatea mea, m-am decis sa mai pun o melodie la care tin ft mult.E vorba de Akcent-Suflet pereche.Dupa mine, aceasta balada este unul dintre cele mai bune produse muzicale romanesti all time si zic asta nu ptr. ca sunt fanul baietilor, ci ptr. ca asa simt si cred. :P
Auditie placuta!

6 comentarii:

katutzu spunea...

Eu ador melodia.. chiar e o balada perfecta. Superficialitatea mea roaga superficialitatea ta sa mai puna piese din astea superficiale pentru a asculta superficialii. =))

Maria spunea...

crede-ma ca exista alte productii romanesti mai bune. Asculta piese de la celelalte cuvinte, spre exemplu. de la vama veche. de la veritasaga.
nu vreau sa par iar gica contra, asa ca te las pana nu te apuci sa imi stergi comentariile:))

AditZa spunea...

1.Nu am sters nimanui pana acum vreun comentariu.
2.Ok, asta e parerea ta si o respect.Ptr. mine, Suflet pereche desi "vine" din zona comerciala, chiar mi se pare o creatie exceptionala a lui Moga.
3.Puuuuup!

Anonim spunea...

ca sa ai succes trebuie sa cuceresti turma....e admirabil moga ,nu e nimic de zis.intrebarea e ......unde ne situam noi?

AditZa spunea...

Eu sigur nu ma situez in turma.Eu ascult ce-mi place, ce ma face sa ma simt bine, ce ma linisteste cand sunt trist, ce ma face sa meditez asupra dragostei cand sunt melancolic si tot asa.Poate ar trebui sa ma cunosti mai in detaliu ca sa stii ce muzica ascult, de ce ascult acea muzica si ce parere am despre fiecare artist in parte.

Anonim spunea...

mie îmi place la nebunie de formaţia backstreet boys ei sunt preferaţi mei şi nimic alceva ei sunt viaţa mea şi dragostea mea şi iubirea mea şi de aceia îi iubesc din toată inimea şi din tot sufletulmeu ei sunt iubirea sufletului meu şi dragostea mea ei miau schimbat viaţa şi miau adus zîmbetul pe buze în cele mai cumplite zile şi în cele mai ttriste momente din viaţa mea