sâmbătă, octombrie 27, 2007

Adio "Gascane" !

Ieri a fost o zi trista pentru fotbalul romanesc.A fost o zi trista pentru Romania.Ieri a murit unul dintre cei mai mari fotbalisti romani ai tuturor timpurilor.Cu siguranta cel mai inzestrat cu talent.Dobrin.Nicolae Dobrin.Alintat Gicu si poreclit "Gascanul".Desi nu l-am prins jucand, stiu de la tatal meu ca Gicu te putea dribla pe batista.Stiu ca era un magician, ca miscarile trupului sau ii tintuiau pana si pe adversari.Stiu ca a fost un om bun.A avut insa 2 vicii: bautura si tigarile.De bautura s-a lasat in 2006.Tigarile insa nu le-a putut lasa si finalul a venit si din aceasta cauza.Pitestiul e in doliu si sufletul oricarui roman care stie cate ceva despre tine plange.Plange Gicule...Te-ai dus sus.Il vei intalni acolo si pe colegul tau, Florea Dumitrache.Cum spunea Tolontan intr-un articol, in sfarsit veti juca impreuna.Din nou.
"Multumim pentru fotbalul minunat pe care ni l-ati oferit!"



Ovidiu Ioanitoaia (ziarist):"S-a retras în zori Prinţul din Trivale şi ne-am trezit mai săraci. Am pierdut un idol şi, poate chiar mai important, am pierdut un om."

Decebal Radulescu (ziarist):"Ieri am lăcrimat de două ori. Prima dată din cauza veştii groaznice şi a doua oară din cauza lui Ilie Balaci. A dat un răspuns tulburător jurnaliştilor de la Realitatea cînd a fost întrebat dacă ” îşi aduce aminte ca Dobrin să fi jignit pe cineva vreodată. Zice el: “Dobrin? De el vorbiţi? Da! Dobrin a jignit toată viaţa lui doar pe teren. Atît”."

Un comentariu:

Lips of an angel spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca. Culmea sortii .. multi nu stiau cine a fost, ce a facut. Insa zilele astea dupa anuntarea mortii sale toti s-au interesat. Oare mereu e asa in viata? Ne dam seama de ceea ce am avut abia atunci cand pierdem definitiv persoana?