vineri, iunie 26, 2009

Legenda continua

Nu pot spune prea multe despre Michael Jackson. Tot ce as spune despre el ar putea parea mic in comparatie cu cat de mare a fost Michael. O viata tumultoasa, multe tampenii, probleme, toate astea nu vor putea sterge niciodata impresionanta cariera a star-ului pop. Vedeam azi pe diferite site-uri oameni care chiar se bucurau ca a murit Michael, criticandu-i vehement viata. Dar s-au intrebat oare vreodata ca fiecare greseste? Michael a fost om, unul genial, iar geniile au micile lor scapari. Nu vreau sa disculp eu comportamentul sau, nu sunt in masura, insa amintiti-va de Kurt Cobain, de Freddy Mercury, de Elvis Presley, toti artisti extraordinari, dar care au avut diverse probleme de-a lungul vietii. Cred ca ii putem ierta, cred ca ii putem iubi cu tot cu acele greseli, pentru ca ei au plecat dintre noi, insa doar fizic, pentru ca ne-au lasat o mostenire de care ne vom bucura mereu, cu totii: muzica lor. O data cu Michael n-a murit muzica, n-a murit regele pop, a murit un om, un artist genial, pe care milioane de oameni il vor adora in continuare. Te iubim si-ti multumim, Michael!
Vreau sa inchei spunand ca desi n-am fost niciodata cel mai mare fan al lui Michael Jackson, moartea lui m-a intristat enorm, omenirea a ramas fara un idol, fara un model (da, un model, cu toate prostiile pe care le-a facut a fost si va ramane un model pentru toti tinerii care vor sa cante si nu numai), a ramas fara Michael Jackson. Dar, nu-i asa?! Legenda continua...

4 comentarii:

Papi spunea...

Pur si simplu nu-mi vine sa cred. Azi dimineata cand am am aflat vestea mi-au dat lacrimile instantaneu .
El este cred ca singurul om care merita sa i se spuna MEGASTAR.

Imi amintesc si acum cand aveam 4 ani si ma uitam la concertul din 1992 din Bucuresti,de pe stadionul Lia ...

Michael n-a murit, doar uitarea poate sa-l ucida :)

AditZa spunea...

Si Madonna si "bitalsii" si cei 4 din ABBA.Cam atat.Restul sunt doar star-uri.

ღ blue_eyes ღ spunea...

Citeam acum cateva luni pe un site si spunea ca in perioada aceea inregistrat melodii care or sa fie lansate doar dupa moartea sa .. ca fanii sa nu-l uite si sa-l abia mereu in sufletele lor. :)

Lips of an angel spunea...

Alex a punctat bine, nu a murit !! El e viu in sufletul celor care ii asculta muzica, si mai viu de atat nu poate fi niciodata. In ultimii ai era foarte bolnav, mai mult se chinuia, in ciuda optimismului care il arata.