sâmbătă, aprilie 21, 2007

My fave. music

Dupa cum am spus si la profilul meu, am cateva trupe care imi sunt foarte aproape de suflet.Prima dintre ele este cu siguranta trupa Akcent, formata din 4 baieti frumusei foc, talentati, care din 2001 pana acum au reusit sa ma faca sa ii iubesc pe zi ce trece mai mult cu fiecare noul album scos si cu fiecare noua piesa promovata.Cred ca pot sa spun ca melodia mea de suflet de la ei este "Ti-am Promis", un hit care in 2001 si in 2002 a rupt toate topurile si a frant mii de inimi ale fanelor dornice sa ii atinga sau vada pe akcenti.
O alta trupa la care tin extrem de mult este BsB, care dupa mine si dupa multe alte persoane, este si cea mai populara si iubita trupa moderna de la Abba si Beatles incoace.Ca si la Akcent, imi e tare greu sa aleg o melodie de suflet de la ei, insa cred ca "Drowning" este preferata mea.
Savage Garden, trupa super talentatului Darren Hayes a oferit muzicii o multime de hit-uri si de piese pentru romantici incurabili, una dintre ele, "Truly madly deeply" fiind si favorita mea.Le ador melodiile si le recomand din suflet tuturor consumatorilor de muzica cu adevarat buna.
Blue este o alta trupa care mi-a bucurat auzul in jur de 3-4 ani si la un moment dat chiar vedeam in ei noii Backstreet Boys.Din pacate, succesul le-a luat si lor mintile si ca multe alte trupe de mare succes, au decis sa se desparta.Totusi, in urma lor raman memorabile piese precum "One love", "Guilty" sau "Breathe easy".
Justin Timberlake este cu siguranta artistul meu preferat.Este frumos, este talentat, are succes.Este no. 1 in acest moment in lume.Daca piesa lui devenita mare mare hit in 2004 "Cry me a river" m-a obsedat, tin sa va spun ca "What goes around...comes around" ma terorizeaza efectiv de aproape 5 luni.
DJ Project este o trupa romaneasca care dupa parerea mea face o muzica de o calitate extrordinara pentru nivelul muzicii dance din Romania.Desi au avut multe hit-uri si ei, "Privirea ta" cred ca va ramane piesa lor de rezistenta si piesa care le-a oferit un avant incredibil atat in topurile de specialitate, cat si in ochii presei.
MoRandi, da, recunosc, au cateva melodii foarte bune, imi plac.Muzical este un proiect foarte bun, e si normal, in spatele sau aflandu-se Moga."Fallin' asleep" chiar este o mica capodopera.Ma abtin cu privire la comentariile legate de cei doi artisti ca si oameni.
Inchei cu Holograf pentru ca este cu siguranta trupa numarul 1 a muzicii romanesti.Profesionalism, calitate, sound, versuri=o trupa aproape perfecta.Va recomand albumele "Holografica", "Pur si simplu", "Taina" de pe care puteti asculta : "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", "Vine o zi", "Ti-am dat un inel", "Fara ea", "Dragostea mea", "Si n-am iubit pe nimeni asa cum te-am iubit pe tine", "Si baietii plang", "Asa frumoasa", "Taina mea".

2 comentarii:

katutzu spunea...

Sar'mana pentru recomandari copilu .. dar le stiam .. tot datorita tie o mare parte =)) Ti-am mai zis .. ai gusturi muzicale foarte bune si ma bucur ca ai inceput sa le faci publice :D

Adi Lepadatu spunea...

mai dar de Alexandra Ungureanu, si Crush, nu zici nimic? de pe siteul Alexandrei(alexandraungureanu.ro) am gasit blogul tau in urma commentului pe care i l-ai scris Alexandrei... :P