marți, iulie 03, 2007

POST

De cand mi-am facut acest blog, am tot primit reprosuri de genul : scrie mai mult!, de ce postezi asa putin? Treaba e ca eu am facut acest blog nu pentru a scrie din 5 in 5 minute pe el ca ma duc sa fac pisulica, ca ma duc sa mananc ori ca ies in oras cu iubita, amanta sau nevasta.Consider ca un blog neprofesionist (din punct de vedere deontologic-si aici ma refer la profesia de jurnalist) ca al meu e un jurnal online, in care imi impartasesc unele ganduri, mai mult sau mai putin importante in diverse momente ale vietii mele.Nu vreau sa fac din acest blog o pagina incarcata cu sute de posturi, in care in fiecare zi sa scriu de 4-5 ori cate un mesaj (nu ca nu as putea face asta, pur si simplu nu mi se potriveste).Imi cer asadar scuze celor care se asteapta sa scriu mai mult si mai des, dar chiar nu voi face asta decat in momentul cand imi vor arde degetelele si imaginatia va da pe dinafara.Ah, sa nu uit...merci pentru aprecieri Cathy si Cami, chiar ma bucur ca va face placere sa ma cititi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru nimic.
Nu te-a obligat nimeni :)). Scrii cat vrei, cum vrei si cand vrei.

AditZa spunea...

Stiu ca nu m-a obligat nimeni Cathy, era doar o explicatie data celor carora le place cum scriu si carora le-ar placea sa vada ca scriu ceva mai des. :)

Anonim spunea...

Tii minte postul Cel mai tare blog (http://katutzu.blogspot.com) ? Exact pentru asta primisei renumele de cel mai tare blog,pentru ca scrii ceea ce crezi/ simti atunci cand crezi/simti .. si pentru felul deosebit in care o faci.

Nu te mai pup ca nu-ti place :))