vineri, august 03, 2007

Si prima iubire esti tu...

Cred ca titlul va suna mai mult a melodie decat a o simpla fraza.Asa si este...este refrenul unei foste melodii Akcent, numita chiar Prima iubire.Asa, acum sa zic ce aveam de zis.Ieri a fost concert Akcent la EuroMall Pitesti si evident, m-am dus si eu.Am ajuns acolo, l-am sunat pe Adi [care manca si vorbea cu gura plina...urat din partea lui :D] si am asteptat sa vina baietii.Si sincer, a meritat asteptarea.Au cantat 8 melodii: French kiss, Prima iubire, Buchet de trandafiri,Let's talk about it, Ti-am promis, King of disco, Dragoste de inchiriat si JoKero.Atmosfera a fost super, baietii desi pareau obositi au facut show, mai ales preferatu' meu Adriaaaaaaan, care ca de obicei a interactionat super cu publicul, mai ales cu mega giga hiper fanele.En fin, s-a terminat concertul, baietii au plecat repede spre Bucuresti [imi si zisese Adi la telefon ca se grabesc tare sa ajunga acasa] si eu i-am dat mesaj sa il felicit.Mi-a multumit omu' si m-a pupat si el inapoi [:X:X:X] si concluzia e ca am trait in sfarsit o seara de care imi era dor, o seara cum petreceam la vechile lor concerte.Bravo si mervi mult baieti!

P.S.: da, ati ghicit, voiam doar sa ma laud ca am fost la concert si ca am vorbit cu Adi si voi nu. (Sac!!!)

7 comentarii:

Anonim spunea...

te am descoperit intimplator ,desi intr un sens am cautat sa te aflu...cum as putea sa cunosc mai multe despre tine?
eu...sunt o anonima care s a oprit la numele tau.

AditZa spunea...

Pai, daca de-abia "m-ai descoperit", de ce iti doresti asa de tare sa ma cunosti mai bine?MNa rog...in cazul in care vrei neaparat, imi poti da add pe messenger.

Anonim spunea...

prefer sa conversam aici.motivul poate fi spus mai tirziu ,asta daca vei avea rabdare...cum arati fizic? sincer ,sunt la multe ,multe departari de tine. eu sunt bruneta cu parul lung si de inaltime medie...sa zicem ca asta ar fi inceputul unui dialog ,daca il accepti of course.

AditZa spunea...

Mi-ar face placere sa vorbim, insa nu vreau sa imi transform blog-ul intr-un chat, deci nu stiu cat vom putea dialoga aici.Ok, sa nu fiu neserios, ma autodescriu :))

-ochi verzi-albastri
-par saten
-1.82 m inaltime
-77 kg :|:|:|

Cam atat :P

camelia spunea...

=)) =)) =))
adica nu ma pot abtine :D

ma bucur pentru tine ca ai avut ocazia sa-ti vezi favoritii.

Anonim spunea...

Cami nu ta rade ca ma rad eu =)).
Mie mi-ai povestit de concert .. heheeeee .. oricum te-ai laudat misto la faza cu Adi, dar noi oricum stim ca Adi te adora.

Anonim spunea...

behavior vacancy authorware sizes behaviours indexed garbage gowlings spirituality sams unseen
lolikneri havaqatsu